Over ons

Boon-Weets is gevestigd in Diest (België) op een zeer toegankelijke locatie in een industrieterrein langs de autosnelweg E314.  

Wij bieden onze klanten een productie met vernieuwd machinepark en kwaliteitscontrole in ons eigen labo. Bovendien hebben wij ruime magazijnen van waaruit orders vrijwel meteen geleverd kunnen worden. Gecombineerd met onze persoonlijke en professionele service maakt dit dat wij reeds vele kleine maar ook grote gerenommeerde kaarsenmakers tot onze klanten mogen rekenen.

Ons productengamma van zowel teelichtcupjes als wiekhoudertjes wordt, buiten België zelf, verzonden naar vele andere landen. Wij leveren o.a. naar Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Polen, Hongarije, Bulgarije, Roemenië, Estland, Letland, Litouwen, Tsjechië, Kazachstan, Turkije etc… En overzees tot naar Zuid Amerika en zelfs Australië.

Vandaag zorgt een gedreven en goed op elkaar ingespeeld team van ± 30 medewerkers voor een gesmeerd productieproces van a tot z, zodat er steeds snel en efficiënt kan ingegaan worden op de vragen en bestellingen van onze klanten

Onze geschiedenis:

Wij kunnen terugblikken op een mooie geschiedenis. In 1958 richtte dhr. Emiel Boon een eenmanszaak op. Die groeide en evolueerde in 1987 tot een naamloze vennootschap. Onder leiding van dhr. Marc Boon werd ze verder uitgebouwd en gemoderniseerd. Nieuwe ontwikkelingen worden ook steeds op de voet gevolgd. In ons laboratorium te Diest wordt namelijk niet enkel gewerkt aan kwaliteitszorg, maar wordt ook steeds onderzoek gedaan om aanvullend te kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

Innoveren en evolueren doen we niet alleen met onze producten. Wij lieten een hele batterij zonnepanelen installeren. Zodoende draaien wij voornamelijk op groene stroom !close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x