Producten

ONS ASSORTIMENT

Hier vindt u een korte beschrijving van ons uitgebreide assortiment.

Via het menu links kan u de afzonderlijke productcategorieën bekijken.

Aluminium theelichtcupjes

Boon-Weets, uw specialist in teelichtcupjes, produceert een groot assortiment cupjes.

Deze teelichthoudertjes zijn beschikbaar in verschillende afmetingen (diameters en/of hoogtes) en in verscheidene kleuren. Wij leveren niet enkel de blanke aluminiumkleurige cupjes, maar ook cups in goud gelakt, en zelfs in rood, groen, wit, blauw, roze en amberkleur (op aanvraag).

Onze waxinecupjes hebben bovendien verschillende bodemuitvoeringen zoals bv. een standaard bodem, een conisch stapelbare bodem of met een rechte stapelrand waardoor de cupjes mooi in elkaar passen. Ook kan de bodem verhoogd zijn of vlak, met of zonder voetjes. De bodem kan eveneens, naar wens, al dan niet voorzien worden van een wiekhouderverdieping.

De Boon-Weets teelichtcontainertjes kunnen binnen de kortste tijd geleverd worden aan onze industriële klanten. Welke maat, kleur, bodem en hoeveelheid van onze aluminium containertjes heeft u nodig? Bekijk rustig onze assortimentslijst en/of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of een informerend gesprek.

Boon Weets
Boon Weets Aluminium cups

Stalen wiekhouders voor aluminium theelichtcupjes

Boon-Weets heeft een eigen productie opgestart van stalen wiekhoudertjes, om aan te bieden in combinatie met aluminium teelichtcupjes. Zo kunnen wij aan de kaarsenindustrie een compleet gamma aanbieden voor de productie van waxinelichtjes.

Deze stalen wiekplaatjes worden door ons in verschillende uitvoeringen geproduceerd, nl:

  • diverse diameters basisplaat;
  • diverse neklengtes;
  • diverse diameters van de opening voor de wiek.

Bekijk rustig onze assortimentslijsten. Indien u een offerte wenst te ontvangen of als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Boon Weets

Andere producten

Naast de teelichtcupjes en wiekhoudertjes, is Boon-Weets eveneens leverancier van verscheidene andere verpakkingsproducten zowel in aluminium als in kunststof in verschillende vormen en afmetingen.

Voor de industriële bakkerijen en de voedingsindustrie leveren wij vierkante en rechthoekige aluminium en kunststof bakjes, en ronde aluminium schaaltjes.

Bekijk rustig onze assortimentslijsten. Indien u een offerte wenst te ontvangen of als u nog vragen heeft, kan u ons altijd contacteren.

Boon Weets